Lid worden

Lid worden

Wenst u lid te worden van TCTer Straeten? Dat kan. Volg de stappen hieronder en binnenkort bent u een volwaardig lid van de tennisclub.

U was vorig jaar reeds lid?

Indien u vorig jaar reeds lid was van TC Ter Straeten, volstaat het om het lidgeld te storten met de mededeling van uw naam. De prijzen en het rekeningnummer vindt u verder op deze pagina. Zijn er adres- of contactgegevens gewijzigd in vergelijking met vorig jaar, ons gelieve daar van op de hoogte te stellen via mail. Het is voor informatie uitwisseling bealngrijk om steeds de meest recente gegevens te hebben.

U bent een nieuw lid?

U was nog geen lid van onze tennisclub? Geen probleem. Het eerste wat u moet doen, is een e-mail sturen naar tcterstraeten@gmail.com. U vermeldt van alle personen die u lid wil maken de naam, het adres, telefoon- en/of gsmnummer, geboortedatum en e-mailadres. We hebben deze gegevens nodig om uw aansluiting perfect te laten verlopen. Indien u deze gegeven niet doormailt en alleen maar het lidgeld stort, weten wij niet wie u bent en kunnen wij u niet inschrijven.
Geen gegevens = geen lid.

Na het mailen van de gegevens  moet u nog het verschuldigde lidgeld storten. Meer informatie over de tarieven en het rekeningnummer vindt u hieronder. Vergeet niet dat er voor leden die voor het eerst lid worden bij onze club en buiten Groot-Jabbeke wonen, een éénmalig supplement van €7 voor jeugdleden en €13 voor volwassenen gevraagd wordt. Dit supplement geldt dan niet meer de volgende seizoenen. 

 

Prijzen lidgeld 2020

                            

Betaling voor

31 januari 2020

Betaling na

31 januari 2020

Jeugdleden

(onder de 17 jaar op 1/1/2020)

Inclusief 1u gratis training op zaterdag (vanaf half juni)

 

60euro

 

70euro

Volwassenen

- Eerste lid

- Eerste en tweede lid uit zelfde gezin samen

 

110 euro

200 euro

 

120euro

210euro

Gezinsprijs

Voor een gezin tot 5 leden. 

 

275 euro

 

300euro


Interclubspelers moeten voor 31 januari 2020 betalen om hun inschrijving in de interclubcompetitie te kunnen garanderen en vlot te laten verlopen.

Het lidgeld dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE 59 7381 2923 3526 van TC Ter Straeten. In de mededeling ZEKER vermelden voor wie je allemaal betaalt. (vb. lidgeld 2020 voor Peter Demey / Sylvie Vandriessche / Birgit Demey) Indien je dit niet doet dan kunnen we jullie niet aansluiten!  Alvast bedankt om dit correct op te volgen!

Gelieve bij vragen of wijzigingen van gegevens (adres, mail of telefoonnummer) dan steeds een mail sturen naar  tcterstraeten@gmail.com

Voor de leden die momenteel hoofdlid zijn bij een andere club geven we ook nog volgende informatie mee omtrent transfers. Een transfer naar onze club is nodig indien u volgend jaar wilt meespelen in interclub in onze club. De speler in kwestie kan tot 15 januari zelf elektronisch zijn transfer regelen via www.tennisvlaanderen.be.

VERGEET OOK NIET JE GEGEVENS OP JE SPELERSDASHBOARD TE CONTROLEREN!! Zorg zeker dat de mailadressen correct staan op tennisvlaanderen. Alle mails worden op basis van deze mailadressen gestuurd. Als je gegevens daar niet up-to-date zijn, zal je de mailings van T.C. TER STRAETEN niet ontvangen!

NOTA: Tennis vlaanderen stuurt een email als je aangesloten bent. Dus nogmaals:het is uitermate belangrijk dat je emailadres up-to-date is in tennis vlaanderen.Ook voor kinderen moet een geldig emailadres gekend zijn.